06 17 56 12 69 Info@mooyeenzorgminder.nl

Wie ben ik

Home / Wie ben ik

Optimaal leren en leven

Mijn missie

Mijn missie is om kinderen en volwassenen te helpen om op leergebied, sociaal, emotioneel en traumagerelateerd zichzelf beter te leren begrijpen en kennen.

Mijn visie

In mijn praktijk richt ik me op een holistische benadering. Ik streef naar een stabiele basis waarop kennis en vaardigheden kunnen groeien. Ik geloof dat elk mens unieke potentie heeft en verdient om op een manier te leren leven die bij hem/haar past.

Tevreden klanten

Trainingen gegeven

Z

Reflexintegratie

Ik ontdekte dat onvoldoende geïntegreerde primaire reflexen voor reflexmatige reacties zorgen. Integratie brengt rust, van prenataal
tot nu.

Z

Auditieve verwerking

Dyslexie en focusproblemen ontstaan vaak door moeite met klankverwerking, verklanking en reproductie. Dat heb ik geleerd.

Z

Andere leerstrategieën

Ik specialiseerde me in ondersteuning voor kinderen met unieke leerstijlen. Oogvolging, samenwerking, en stressmanagement zijn daarbij cruciaal.

Z

Sensorische integratie

Met begrip van prikkelverwerking leer je jezelf en/of je kind kennen in symptomen en gedrag, en wat dan ondersteunend is.

Ontdekkingen en specialisaties

Veel leer- of andere uitdagingen hebben een hele andere oorsprong. Ik wilde weten waar het door zou kunnen komen en vervolgens wat helpend zou kunnen zijn.

 Zo ben ik o.a. terechtgekomen bij:

  • Ik Leer anders; om kinderen, vaak in overleg met school, te helpen op een andere manier te leren.

 

Tools

Deze tools gebruik ik om kinderen en hun ouders zoveel mogelijk een compleet plaatje te kunnen geven in wat helpend is voor hun kind of voor henzelf. En ook om samen te ontdekken waar de ‘lekkage’ is…