06 17 56 12 69 Info@mooyeenzorgminder.nl

Ervaringen

Home / Ervaringen

Wat anderen zeggen 

Ervaringen van cliënten

Sem

Hooggevoelig

Gewerkt aan:
De prikkelverwerking en reflexintegratie

 

 "Gudy is een absolute topper! Ze weet precies wat ze doet en is flexibel in haar behandelingswijze. Als het kind wat anders nodig heeft, switcht ze naar de andere aanpak zonder enige moeite."

Ben

Angstig en moeite met leren

Gewerkt aan:
Samenwerking van de hersenen (lateralisatie), schoolgerelateerd en het tot rust brengen van het zenuwstelsel mbv reflexintegratie

"Ik zou dit alle ouders aan willen raden met kinderen met een (leer)beperking en niet lekker in hun vel zitten. Omdat je je kind er ontiegelijk veel mee helpt. Je ziet je kind gewoon happy worden."

Marco

Onzeker en schoolgerelateerd

Gewerkt aan:
Zelfvertrouwen, schoolgerelateerd

"Mark is enorm vooruitgegaan. Hij durft zijn eigen zin en mening aan te geven en hangt ook minder aan mij. Hij kan soms nog een beetje angstig zijn, maar we zijn op de goede weg."

Eva

Angstig

Gewerkt aan:
Samenwerking van de hersenen (lateralisatie) en het tot rust brengen van het zenuwstelsel mbv reflexintegratie

"Warme fijne begeleiding op het gebied van reflexintegratie, met fantastische resultaten! Ikzelf als ouder merk ook dat ik een stuk rustiger ben geworden na de begeleiding."

Elian

Veiliger en geborgen kunnen voelen

Gewerkt aan:
Tot rust brengen van zijn zenuwstelsel met als doel(en): betere focus, groei in ontwikkeling en slapen

 

 "Elian is geadopteerd en was altijd gespannen en alert. Hij durft zich meer over te geven en zijn emoties te uiten. Gudy staat voor: Warmte, liefdevolle aandacht en respect voor eigenheid."

Dani

Autistisch

Gewerkt aan:
Tot rust brengen van zijn zenuwstelsel met reflexintegratie, beweegoefeningen en spel

"Het lijkt erop dat Dani wat opener is geworden en sociaal vaardiger. Hij knuffelt meer en zoekt meer contact. Gudy is zeer bekwaam, een warme persoonlijkheid en enorm begaan."